De officiële regels van Monopoly Kaarten

"Monopoly " is een bordspel dat veel spin-offs , met inbegrip van het kaartspel genaamd heeft geschapen "Monopoly Deal . " Dit spel heeft geen spelbord maar wordt volledig gespeeld met behulp van kaarten . Spelers moeten verzamelen eigendom kaarten , geld inzamelen , bouw huizen en hotels en proberen om de meest eigendom bezitten . De officiële regels verschillen van de officiële regels van de " Monopoly" bordspel . Set Up

Verwijder de snelle start kaarten en geef aan elke speler . Schud de kaarten ruim voor het omgaan vijf kaarten aan elke speler in een cirkel , een kaart tegelijk . Leg de kaarten face down aan elke speler. Spelers kijken naar hun handen nadat iedereen is behandeld hun kaarten . Doe de rest van de kaarten naar beneden in het midden van de tafel . Kies een beginnende speler met behulp van een methode die u verkiest. Er is geen officiële speler selectiemethode. Spelen met de klok mee vanaf de startspeler .
Kaarten

Property kaarten kunnen worden gespeeld gezicht door spelers als ze alle drie woningen in die set hebt verzameld . Geld kaarten worden gespeeld om een ​​" bank ". te huur betalen te helpen . Actiekaarten hebben instructies afgedrukt op elke kaart . Sommige kaarten laten een speler stelen willekeurige kaarten van een andere speler , terwijl andere kaarten te eisen huur of dubbele huur van spelers , op basis van de huur waarde op de juiste pand . Spelers huur betalen door het geven van geld kaarten aan de speler die voorziet in een huur -kaart. Spelers kunnen ook plaatsen huizen en hotels op hun eigendom kaarten aan huur kosten te verhogen .
Game Play

Spelers beginnen door het nemen van twee kaarten van de stapel . Na het tekenen , kunnen spelers leggen tot drie kaarten tegelijk op de tafel . Spelers hoeven niet te kaarten leggen . Ze kunnen gewoon passeren en naar de volgende speler . Extra kaarten moeten aan de onderkant van de stapel worden weggegooid als spelers kunnen niet meer dan zeven .

Actiekaarten worden opgevolgd onmiddellijk wanneer gelegd . Bijvoorbeeld , als een speler legt een " huur" -kaart , de speler die wordt beïnvloed moet onmiddellijk geld te betalen van zijn bank. De huur verzamelen speler telt dat geld om haar bank . Huur kan ook worden betaald door het geven van eigenschappen de moeite waard de waarde van de huurprijs. Spelers betalen alleen met behulp van huur betalen met behulp van kaarten voor hen en niet uit hun handen . Als er geen kaarten voor hen , kunnen ze de huur niet betalen .

Property kaarten kunnen worden afgespeeld op elk gewenst moment . Een volledige set kan worden gebroken en gebruikt om huur te betalen . Huizen en hotels worden toegevoegd aan eigendommen afgelopen , waarna een speler eindigt zijn beurt .
Winnende

Het spel eindigt wanneer een speler verzamelt een volledige set van gekleurde objecten . Het aantal woningen verschillen per kleur set . Bijvoorbeeld , de paarse set heeft slechts twee eigenschappen , terwijl de oranje heeft er drie. Het spel eindigt onmiddellijk na de speler legt hun laatste eigenschap kaart aan hun laatste eigenschap is ingesteld . Totale bezit en geld waarde kan worden berekend aan de rest van de spelers te rangschikken .