Familie Spellen voor picknicks

Een picknick is een klassieke en leuke activiteit voor een enkele familie of een grote familiereünie . De instelling outdoor betekent meestal ruimte is geen probleem , dus je kunt de activiteiten en entertainment te organiseren , samen met eten en drinken . Houd rekening met de verschillende leeftijden en lichamelijke vermogens van iedereen bij de picknick , zodat je zult zeker een evenement dat is inclusief iedereen organiseren. Card Games

Pak een paar dekken van kaarten . Kaartspellen zijn vermakelijk voor alle leeftijden en kan helpen de kloof tussen de generaties. Old Maid and Go Fish zijn gemakkelijk voor jonge kinderen om te spelen . Gin en poker komen de volwassenen bij elkaar voor een aantal goedaardige concurrentie . Gespecialiseerde kaartspellen , zoals Uno en SKIP - BO , zijn even gemakkelijk en vermakelijk voor alle leeftijden .
Tug - of-War

Dit is een klassiek picknick spel dat vereist fysieke uithoudingsvermogen . Breng een lang touw om uw picknick , gemarkeerd in het midden met een stukje gekleurde tape . Mark een plek op de grond waar het midden van het touw aan de start komt te liggen , en een 'winnende' ter plaatse aan beide zijden op gelijke afstand van het centrum . Verdeel de spelers in twee teams zelfs . Op de oproep van " 1 , 2 , 3 ... Go! " de teams halen weerszijden van het touw en trek zo hard als ze kunnen totdat een team wint door te trekken het midden van het touw langs de winnende spot .
Pie- eten wedstrijd

een pie - eating contest regelmatig verandert in een hilarische activiteit . Koop zoveel taarten als je wilt deelnemers in het spel of laat de gasten van tevoren weten en hebben ze hun eigen taarten meenemen als ze willen deelnemen . Stel een taart op een tafel voor elke deelnemer , geef ze allemaal grote servetten te draperen om hun nek , klinkt een zoemer en zet ze af op hun overwinning zoektocht met alleen hun mond te graven in de taart - geen bestek en geen handen toegestaan ​​. De eerste persoon die zijn hele taart afmaken , is de winnaar .
Hoefijzers

Hoefijzers is een traditionele picknick spel geschikt voor alle leeftijden . Het opzetten van een hoefijzer put door het plaatsen van twee palen in de grond tegenover elkaar . Twee teams van elk twee spelers zijn nodig om dit spel te spelen . De spelers nemen hun beurt gooien hoefijzers van een aangewezen plek en probeert ze te bellen rond de brandstapel tegenover hen.
Water Fight

Als u uw familie picknick te houden op een warme zomerdag , het podium een ​​water gevecht om recreatie te combineren met een eenvoudige manier om dingen af te koelen. Breng water geweren en vullen ballonnen met water . Splits de picknick - gangers in twee teams , de aanwijzing van wie er op welk team met gekleurde armbanden . Stuur de teams uit om amok , in een poging om te genieten langs de oppositie met hun water wapens. Peilen naar de activiteit om de beste tijd om een ​​fluitje te blazen en de wedstrijd te bepalen. Monteer de teams , welke is droogste algemene en verklaren dat team de winnaar .