Hoe een Amerikaanse Koet Spot

De Amerikaanse Koet , een watervogel gevonden in Noord-Amerika , lijkt op een eend op het eerste gezicht . Echter, er is een aantal belangrijke verschillen tussen eenden en de Amerikaanse Koet . Hier ziet u hoe een Amerikaanse Koet identificeren. Instructies
1

Spot een Amerikaanse Koet tijdens het broedseizoen in de zomer in de Verenigde Staten , Canada , Mexico , Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Deze vogel winters in de noordelijke Verenigde Staten en op het zuiden , langs de kusten van Canada , Mexico , het Caribisch gebied en Midden-Amerika . Amerikaanse meerkoeten wonen in de buurt van vijvers, moerassen , baaien, inhammen en moerassen . Kopen van 2

Meer informatie over de omvang van de Amerikaanse Koet . Deze watervogels zijn middelgrote , gemiddeld 15 centimeter in lengte . Ze wegen ongeveer 25 gram . en hebben een spanwijdte van 23 tot 28 inch .

Observeer 3 de Amerikaanse Koet verschijning . Deze vogel heeft een geheel zwart lichaam met gele poten en een witte streep onder zijn vierkante staart . De witte snavel is driehoekig gevormd , met een zwarte vlek in de buurt van de tip. Voeten en tenen een Amerikaanse Coot 's zijn gelobd en niet met zwemvliezen als een eend . De vleugels zijn breed en puntig.
4

Luister naar de geluiden van de Amerikaanse Koet bij Wat Bird . ( Zie de link in Resources. ) Deze bijzondere vogel maakt een verscheidenheid aan geluiden , waaronder grunts , klokt en gekraak .
5

Kijk voor deze water vogel zwemmen op het oppervlak van het water of duiken onder het oppervlak in het zoeken van voedsel. Rapid beats vleugel kenmerken de directe en snelle vlucht van de Amerikaanse Koet . Let op de voeten van de vogel uitsteken van achter de vogel als het vliegt .