DIY Productfotografie PVC

Product fotografie is een manier waarop studio en semi-professionele fotografen hun inkomen kunnen aanvullen uit . Veel kleine en middelgrote bedrijven kunnen wensen voor product fotografie hebben , maar niet het budget van nationale bedrijven niet hebben . Dit is een niche markt die bestaat in de meeste steden die een ondernemende fotograaf kan vastleggen . Drie uithoek PVC aansluitingen
Lengte van PVC-buizen - in plaats van het opzetten van uw belangrijkste studio voor minder frequent productfoto's kun je een mini- studio met behulp van PVC-buizen , met poster boord en was paper.Things je nodig hebt
8 creëren lang genoeg om 12 gelijke lengten van -wit poster boord
Wax papier
Toon meer instructies gesneden
1

met de drie wijze PVC -connectors aan beide Teken een kubus vorm hoek en het plaatsen van de PVC-buizen in de connector . Doe dit totdat je een kubus vormig frame hebt gemaakt .

Plaats Pagina 2 het kubusvormige frame op tafel , of vloer afhankelijk van de grootte van de kubus . Bevestig de witte poster bord naar de top doorsnede aan de achterkant van de kubus . Gebruik duct of gaffers tape aan de raad aan te brengen op de PVC- pijp . Bevestig de voorkant van de poster aan boord naar beneden voor doorsnede van de PVC- kubus . Laat de poster bord te laten vallen in plaats het creëren van een " naadloze " achtergrond voor uw producten om op te zitten .
3

Het deksel van de twee zijkanten en de bovenkant van het frame met vetvrij papier dat zal fungeren als een diffuser voor de lichten u positioneren om het product te verlichten . U kunt ook gebruik maken van een witte stof in plaats van het papier.
4

Plaats het product op de poster boord basis, positie drie lampjes aan elke kant en een aan de bovenkant . Bevestig uw camera op een reis en de witbalans om het type van het licht dat u gebruikt , en u bent klaar om het opnemen te starten zijn .