Cool LEGO Ideeën

. Lego heeft zich geliefd gemaakt bij kinderen - en volwassenen - vanaf het begin sinds de introductie in 1949 naar het nieuwe millennium het blijft een bron van recreatie en entertainment , vaak herverpakt in de wereld van videogames en cyber -technologie . Lego zijn relatief ongecompliceerde structuren voor kinderen, maar laat een kans voor creativiteit en ingewikkeld denken. Als je lego en je bent op zoek naar een cool idee om te maken, er is geen tekort aan uitdagingen op zich te nemen . Lego Meubelen

Meubilair is een bijzonder zware taak in de wereld van Lego maken , omdat het ongelooflijk tijdrovend kan zijn; hoewel dit werkt vaak goed voor ouders met kinderen die een beetje te veel tijd aan hun handen hebben . Stoelen , tafels, banken - als u een meubelstuk en genoeg Lego , de kans dat je het kan maken , zolang je genoeg lego
Lego Accessoires
.

Je hoeft niet veel van Lego-stukjes moeten komen met coole en slimme accessoires. Zoek gewoon stukken die al gaten in hen te hebben, en met wat touw of lint , maken kettingen en armbanden . Zowel jongens als meisjes kunnen deze coole Lego activiteit te doen . De meisjes kunnen werken aan haar banden , oorbellen en armbanden , terwijl de jongens riemen , sleutelhangers en armbanden kunnen maken .
Lego Vlaggen

Make Social Studies leuk voor uw kinderen en hen uitdagen om vlaggen Lego zo nauwkeurig mogelijk te maken. Het zal een echte test van hun vindingrijkheid om erachter te komen hoe de ingewikkelde details bevatten . U kunt een wedstrijdje houden om te zien wie het meest aantal vlaggen kan maken of om te zien wie de versies zijn het dichtst bij het ​​echte werk.
Lego Middeleeuwse Machines

aanmaken volledig functionele miniatuur middeleeuwse machines met behulp van Lego en enkele stukjes touw en doek . Kijk voor middeleeuwse machine plannen of educatieve boeken en imiteren met behulp van Lego stenen , versnellingen en wielen . Een van de leuke dingen om te proberen is een Lego trebuchet en katapult . Alles wat je nodig hebt zijn een paar snaren en Lego en je goed om te gaan . Wees voorzichtig bij het ​​testen van deze machines , maar omdat ze eigenlijk kunnen werken en zou iemand pijn doen als je niet oppast .