Hoe maak je een Wood Scooter

Kinderen zijn altijd gefascineerd met nieuw speelgoed , maar een stuk speelgoed dat echt duurt is een speciale traktatie . Dus overwegen het bouwen van een stuk speelgoed dat ze zullen genieten van het gebruik voor de komende jaren . Houten scooters zijn de perfecte kerst-of verjaardagscadeau voor uw jonge een . Het bouwen van de scooter zal lastig zijn, maar je zult genieten van het zien van het gezicht licht van uw kind elke keer dat hij of zij hop op de scooter en begint te rijden rond de neighborhood.Things je nodig hebt
1/2-inch door 2 - voet Boards Pagina 2 - inch met 3 - inch board
3/4-inch Multiplex 3 -inch tot 4 inch Diameter wielen
3 hoekijzers Goedkope 4 Oogbouten
T - Scharnier voor Remmen
13 Draagbouten Goedkope 4 Zeskantbouten
11 Wasmachines
20 Noten
Paint ( optioneel ) op Schuurpapier
Toon meer instructies

1

Koop de hout nodig voor het project . U zult een 1/2-inch door 2 -meter plank nodig hebt voor de treeplank , stuur staanders , een 2 - inch met 3 -inch boord voor de hals en een 3/4-inch denken multiplex voor het platform van de scooter . Grenen werkt goed voor dit doel , maar nadenken over hoe je wilt de scooter voltooien om de juiste soort van hout kopen . Kopen van 2

Zet het stuur en stuurinrichting staanders samen . Snijd de 1/2-inch door 2 -inch boord, zodat je een 12 - inch lang stuk voor het stuur en een 32 - inch lang stuk voor de besturing staanders . Bout twee hoekijzers aan weerszijden van de leiding staande toppen en schroef het stuur stevig op de hoekijzers .

3 Boor een gat ongeveer 1 3/16-inches van de bodem van de stuurwiel rechtop . Het gat moet groot genoeg zijn om een ​​1/2-inch zeskantbout passen zijn. Zet de bout door de wielen en het gat in het stuurwiel rechtop . De wielen moeten aan weerszijden van het stuurwiel rechtop .
4

Plaats de ringen aan beide zijden van elk wiel . Bevestig de uiteinden van de bout met twee moeren . De noten wordt vergrendeld tegen elkaar om te voorkomen dat versoepeling van trillingen veroorzaakt door de scooter in gebruik . Schroef twee oogbouten aan de binnenkant van het stuur rechtop , met de eerste oogbout over vijf centimeter van de bodem en het tweede oog bout ongeveer 5 1/4-inch boven de eerste oogbout .
5

Maak de treeplank . Snij de 1 1/2-inch door 2 -inch board tot 1 1/4-inch door 1 1/2-inch . Boor drie gaten in de top van de treeplank , met het eerste gat van 6 centimeter van de linkerkant , het tweede gat 16 - centimeter van de linkerkant en de derde hole 22 centimeter van de linkerkant . Boor drie gaten langs de zijkant van het bord . Deze gaten moeten worden ongeveer twee centimeter van elkaar en beginnen een halve centimeter van de bovenkant van het bord. Herhaal aan de andere kant van het bord .
6

Maak de nek platform door te snijden 1 1/2-inches door 2 1/2-inches van het bord . Boor twee gaten in de zijkant van de nek die ongeveer een centimeter van de bodem en 1/2 inch van beide kanten . Schroef de loper bord om de nek en voeg twee oogbouten aan de zijkant van de nek .
7

Maak het platform van de scooter door het snijden van de 3/4-inch multiplex in 22 1/2- inch met 5 3/4-inch stuks . Boor drie paar gaten in het platform . Van links naar rechts moet de gaten drie naast elkaar en 1 1/4-inch van de rand . Schroef het platform naar de treeplank met slotbouten .
8

Bolt de nek tot de besturing staanders door het opstellen van de oogbouten en draadsnijden een slotbout door het oog bouten . Draai de twee moeren op het uiteinde van de bouten en overwegen de nek sterkte met hoekijzers .
9

Insert slotbouten door het oog bouten om de wielen opnieuw toevoegen aan de scooter . Deze slotbouten dient te worden opgenomen in de achterkant van de treeplanken en de achterkant planken . Schroef een ring aan beide zijden van de wielen en voeg twee moeren aan het einde van de bout
10

Bouw de rem met de T - scharnieren . Schroef het scharnier aan de achterkant van het platform, zodat het lange stuk van het scharnier gordijnen boven het achterwiel om te stoppen of vertragen van de scooter.