Hoe maak je een Gewogen knuffeldier Make

Een zacht en knuffelig knuffeldier kan worden net wat de dokter besteld om te helpen verzachten van een kind . Door het toevoegen van gewichten, kan de knuffel worden gebruikt om een ​​kind met speciale behoeften te troosten . Volgens de ambtenaren van de Autism Society , de druk die door gewichten in dekens en opgezette dieren levert een kalmerend effect , zodat een kind ontspannen en slapen . U kunt het kind te werven in het helpen om deze gewogen gevulde animal.Things Je
Craft papier nodig
Crayons
Copier
Schaar
1 meter stof
Rechte pinnen
Naaimachine
Kunststof zitzak pellets
Naald en draad
Stof pennen
Toon meer instructies
1

Instrueer het kind naar zijn favoriete dier op de ambachtelijke tekenen papier met de kleurpotloden . Vergroot de grootte van de tekening met een kopieerapparaat indien nodig. Kopen van 2

Knip het ontwerp en gebruik het als een sjabloon voor de gewogen knuffeldier. Speld de sjabloon op de stof en knip uit een voor-en achterkant van de stof , het toevoegen van 1 /4 inch op de randen voor een naadtoeslag .

Plaats 3 de goede kanten van de stof elkaar en naai een rechte steek naar voren op de achterzijde , 1/4 inch van de rand van de stof . Laat een 4 - inch sectie ongenaaide .
4

Draai het dier naar de rechterkant . Vul het weefsel dier met de plastic zitzak pellets . Hand - naai de rand afgesloten met de naald en draad .
5

Draw gelaatstrekken op de knuffel met de stof pennen.