? Hoe maak je Eevee Be Happy in Pokemon : SoulSilver

Eevee is een van de weinige Pok & eacute; ma in " Pok & eacute; ma : SoulSilver " die kunnen evolueren door geluk. Als het zich ontwikkelt gedurende de dag , zal Eevee veranderen in Espeon , een psychische type Pok & eacute ; maa Als het zich ontwikkelt tijdens de nacht, zal Eevee veranderen in Umbreon , een donker type Pok & eacute ; maa Om ervoor te Eevee te bereiken zijn evolutie punt , zal je nodig hebt om haar geluk te verhogen . U kunt dit doen op verschillende manieren. Instructies
1

Zet Eevee is jouw feestje . Het hebben van een Pok & eacute; ma in uw partij zal automatisch beginnen om zijn geluk te verhogen . Elke stap die je neemt zal toevoegen aan het geluk Eevee 's . Kopen van 2

Bevestig de Soothe Bell Item aan Eevee , als je het hebt . De Soothe Bell verdubbelt de hoeveelheid geluk die Eevee winsten .
3

Reizen naar Goldenrod stad en praat met de massage therapeut in het zuidelijke deel van de stad . Je zult alleen in staat zijn om een massage te geven aan Eevee per dag , maar dat zal sterk toenemen haar geluk .
4

Geef je Eevee vitaminen , zoals eiwitten , ijzer , Carbos , zink en calcium .
Pagina 5

Battle andere Pok & eacute; ma met Eevee , maar zorg ervoor dat Eevee niet flauw , of anders haar geluk zal dalen
6

Praat met het geluk checker in Golden Rod. stad . Als ze zegt: " Het ziet er echt blij! Het moet je van een hoop , " je Eevee is klaar om te evolueren . Verhoog Eevee 's niveau 1 , hetzij door het vechten of met behulp van een Rare Candy te evolueren .