Hoe te Sleutels tot Voice Commands Kant in Team Fortress 2

" Team Fortress 2 " is een first-person shooter die is gratis en heeft een snelle gameplay . Gezien hectiek van het spel , met behulp van de vooraf opgenomen gesproken commando's kunt te veel van een last te zijn , zelfs als de commando's zijn nuttig . Om dit te compenseren , het spel kunt u specifieke spraakopdrachten binden aan een toets of knop op uw toetsenbord of muis . Voordat u begint bindend toetsen , echter, moet u een goed begrip van de numerieke weergave van de drie voice menu's van het spel hebben . Instructies
1

Vul in elke wedstrijd in "Team Fortress 2 " het kopen van 2

Bepaal de volgorde van nummering van het spraakcommando u wilt binden . Het eerste menu wordt weergegeven door de toets " Z" , wordt het tweede menu weergegeven met de toets "X" , en het derde menu wordt weergegeven door de toets " C " . De numerieke waarde van deze menu's 0 , 1 en 2 , respectievelijk . De spraakcommando's in elk van deze menu's wordt weergegeven naast de tekst .
3

Open de console door op de tilde toets ( ~ ) . Er verschijnt een venster dat u tekst kunt invoeren in , vergelijkbaar met een instant messaging -venster in het uiterlijk .
4

type " binden " , zonder de aanhalingstekens en vervolgens de letter van de toets die u wilt binden spraakopdracht . De sleutel die u wilt de stem commando binden aan moet tussen aanhalingstekens .
5

Voer een spatie en typ " voicemenu xy " met de aanhalingstekens . Vervang de " x " met het nummer van het menu dat u wilt gebruiken , dat werd ontdekt in stap 2 , en vervang de " y " met het cijfer naast de voice command die je wilt, behalve afgetrokken door een. Bijvoorbeeld, om " Medic " binden aan de toets " f" , zou je bind typen " f" " voicemenu 0 0 ' in de console .
6

Druk op de " Enter "knop om te binden de voice commando om de sleutel die u ingevoerd . U kunt de console venster weer te sluiten door op de tilde toets.