Strange Things About Giraffen

Giraffen hebben mooie noteringen , variërend van eikenblad - vormige aan vierkante patronen en zijn extreem lang, met lange , sierlijke nek . Zijn verschijning alleen al maakt de giraffe een bijzondere en fascinerende dieren . Echter, er zijn een aantal andere vreemde eigenschappen en kenmerken die de giraffe een nog ongewoon en interessant schepsel en een boeiende studie te maken . Gewichten en Maten

De meeste mensen weten dat de giraffe is het hoogste landzoogdier , groeien gemiddeld tussen de 14 en 18 meter hoog . Echter, de meeste mensen realiseren zich niet dat andere aspecten van het gewicht en de grootte maken de giraffe uitzonderlijk. Bijvoorbeeld , hun voeten zijn ongeveer 12 centimeter over . Hun benen zijn al ongeveer zes meter lang , hoewel ze soms lijken verschillende lengtes hebben . Hun harten weegt ongeveer 25 pond, afhankelijk van de grootte van de giraffe . Deze grote hart kan pompen ongeveer 160 liter bloed in een minuut . Hun nek wegen ook veel - de gemiddelde grootte giraffe kan een nek met een gewicht van wel 500 to £ 600
Tongen en eten

Giraffes sport zeer ongebruikelijk . tongen . Hun tongen zijn donker gekleurd, van paars naar zwart. De donkere kleur van de tong blijft dat het wordt verbrand door de harde Afrikaanse zon. Tongen giraffen ' zijn ook erg lang, variërend van 18 tot 21 centimeter in lengte . Giraffen eten acacia bladeren, die hoog in de zeer stekelige bomen worden gevonden . De giraf lange tong maakt het mogelijk om te bereiken in de boom en sloeg haar tong rond de tak , zonder dat stekels in zijn gezicht. Als de giraffe ongeluk inslikt doornen van de boom , zijn de doornen bedekt met een dikke speeksel die hen ervan weerhoudt te schaden de giraffe . Na een giraffe heeft gegeten , het eten gaat door een maag die vier compartimenten heeft . Tijdens de spijsvertering , de giraffe uitbraakt zijn voedsel , het kauwen door de cud nogmaals grondig , voordat ze uiteindelijk het slikken en volledig verteren .
Necks

Ondanks een gewicht van een verbazingwekkende hoeveelheid , de nek van de giraffe heeft slechts zeven wervels in. Dit is dezelfde hoeveelheid wervels als de mens ; echter , een giraffe wervel is ongeveer 10 centimeter lang . Hoewel hun nek zijn erg lang , kan giraffen de grond gewoon niet te bereiken door hun nek uit te rekken . Zij moeten hun benen wijd gespreid in een lastige positie om te drinken . Dit laat hen bloot aan gevaar, zodat de giraffen gaan vaak naar het water samen te komen , om de beurt drinken en op zoek naar roofdieren .
Ossicones

Alle giraffen , of ze nu man of vrouw, heeft twee harige bulten op hun hoofd die er enigszins als hoorns . Dit zijn ossicones genoemd , en zij worden van been . Als mannelijke giraffen leeftijd , kan het lijken dat ze meer van deze hoorns groeien ; Maar wat er eigenlijk gebeurt is dat kalkaanslag opbouwen op hun hoofd . Mannelijke giraffen vaak speels met elkaar te vechten door zwaaien hun nek en samen sloegen hen. Deze deposito's helpen om het hoofd van de giraffe te beschermen .