Definitie van Gesimuleerde Diamanten

Als het gaat om edelstenen , weinigen kunnen de schoonheid en het prestige van een diamant boven . Het is een van de moeilijkste stoffen op aarde . Het wordt ook geroemd om zijn zeldzaamheid . In feite , wordt diamanten sieraden soms zelfs gemaakt in fabrieken , maar dat zijn aantrekkingskracht kan dalen tot enkele . Deze gesimuleerde diamanten zijn door de mens gemaakt en komen in een verscheidenheid van vormen die de natuurlijke diamanten na te bootsen . Samenstelling

Diamonds zijn gemaakt van pure koolstof. Gesimuleerde diamanten zijn samengesteld uit dezelfde .
HPHT Method

De meest populaire methode van het creëren van gesimuleerde diamanten is de High Pressure High Temperature methode . Verschillende gewichten worden gebruikt in een oververhitte omgeving om de druk op een kubieke volume van koolstof die vervolgens zal worden een gesimuleerde diamanten gezet .
CVM Method

The Chemical damp Methode is een andere manier om de gesimuleerde diamanten te maken . Deze methode reconstrueert het milieu natuurlijke diamanten worden geboren in en biedt een oppervlak voor koolstofatomen te vormen in diamanten .
Industrie gebruikt

De elektronica en bewerkingscentra industrieën maken gebruik van synthetische diamant want ze zijn net zo hard als diamant , maar veel goedkoper . Snijgereedschap bevatten vaak diamanten en velen worden ook gebruikt in elektroden dankzij hun geleidbaarheid.
Verontreinigingen

Om verschillende gekleurde diamanten voor edelstenen creëren , worden verschillende gassen toegevoegd over de schepping . Dit weerspiegelt de natuurlijke onzuiverheden vaak gevonden in echte diamanten.