De nadelen van de Renewable Energy Source

Sommige mensen streven naar het gebruik van hernieuwbare energie te creëren in plaats van te vertrouwen op energiebronnen die zijn gebruikt voor jaren , zoals kolen en olie . Deze mensen over het algemeen gericht op de voordelen van het gebruik van deze hernieuwbare bronnen aan de aarde een betere plaats om te wonen . Echter , hernieuwbare bronnen hebben ook nadelen . Cost

Omdat andere energiebronnen , zoals steenkool , zijn gebruikt zo lang de technologie die bronnen gebruiken is en beschikbaar , en dus minder kostbaar dan techniek voor het gebruik van hernieuwbare bronnen . Over te dragen aan duurzame energiebronnen , moeten bedrijven eerst nieuwe apparatuur te installeren . Daarnaast is er een bedrijf dat van plan is om energie te produceren door gebruik te maken van hernieuwbare bronnen heeft vaak om extra land te kopen en te betalen voor de bouw en inrichting . Na de initiële kosten van het gebouw , maar de operationele kosten kunnen lager worden .
Betrouwbaarheid

Wanneer u te maken met hernieuwbare bronnen voor energie , je bent overgeleverd aan de genade van natuur . Windturbines die energie op te wekken uit de wind moet de wind op een bepaalde snelheid te blazen . Dit is de reden waarom zie je meestal deze windturbines in het midden van de lege velden , om de toegang wind te maximaliseren . Als u gebruik maakt van zonne- collectoren , je vertrouwen op zonnige dagen . Bewolkt, regenachtig of stormachtige dagen produceren niet zo veel energie , waardoor problemen met de betrouwbaarheid .
Energie Output

De energie-output van de traditionele niet-hernieuwbare bronnen is hoger dan de uitgang van hernieuwbare bronnen . Als de mensheid was volledig schakelen op energie uit hernieuwbare bronnen , zou de totale energieopbrengst verminderen en derhalve het energieverbruik mensen gebruik zou moeten worden verlaagd . Vanwege deze uitgang verschillen , experts raden het vinden van een balans tussen hernieuwbare en niet - hernieuwbare energiebronnen .
Bronnen

Hoewel er veel ecologische voordelen aan het gebruik van hernieuwbare brandstof om energie op te wekken , de soorten hernieuwbare bronnen die worden gebruikt zijn gebiedsgericht . Dit betekent dat u niet elk van deze hernieuwbare bronnen kan gebruiken op alle locaties . Bijvoorbeeld , bij het gebruik van geo - thermische energie , moet u zich op een locatie die de omgeving voor geo - thermische energie te produceren biedt . Ook kunt u geen hydro -elektrische energie op te wekken , zonder dat een snelstromende water bron, zoals een rivier of een waterval .