Hoe te PostZegels bestellen

Stempels worden brieven gestuurd door de United States Postal Service ( USPS ) aan te tonen dat u de nodige port hebben betaald om het te hebben gemaild bevestigd . Zij maken ook grote collectibles , omdat de USPS brengt nieuwe postzegels per jaar die vaak herdenken belangrijke gebeurtenissen of portretteren andere zaken van belang. Deze zegels zijn over het algemeen alleen beschikbaar voor een korte tijd. Of u nu wilt zegels voor mailing brieven of voor het verzamelen , kunt u deze online bestellen en laten bezorgen aan uw home.Things je nodig hebt
Creditcard
Toon meer instructies
1

Bezoek de website van USPS op http://www.usps.gov . Klik op de "Koop Postzegels en Winkel " knop in de header . Kopen van 2

Kies ofwel de " Postzegels " of de categorie " voor het verzamelen " , en klik er op. De categorie " Postzegels " verkoopt stempels die in de eerste plaats zijn voor verzendkosten toepassingen . De sectie " voor het verzamelen " heeft ook stempels die gebruikt kunnen worden voor verzendkosten , maar bevat de meer decoratieve stempels te verzamelen .

Selecteer 3 het stempel product u wenst te kopen , en klik op " kopen . " Dit moet u automatisch naar uw winkelwagen. U kunt verder winkelen als u dat wilt , anders verder met de volgende stap .

Klik
4 van de "check - out" knop . U wordt gevraagd om in te loggen of te registreren als u nog geen account hebben met de website USPS . Wilt aanmelden voor een account , klik op " aanmelden . "
5

Voer een gebruikersnaam , wachtwoord en hint vraag met antwoord om te registreren. Klik vervolgens op de knop "Doorgaan" . Op het volgende scherm , vul uw profiel informatie . De rode sterretjes betekenen dat een regel is verplicht . Klik op "continue ", controleer uw gegevens en klik op "verder" weer .
6

Lees en accepteer de algemene voorwaarden en klik op "verder" weer . Hierdoor gaat u terug naar uw boodschappen auto. Klik op "check - out" weer .
7

Bevestig dat uw verzendadres is degene die u geregistreerd , of selecteer " nieuwe adres ", voer uw verzendadres en opslaan. Klik vervolgens op de knop "verder" .
8

Vul uw credit card informatie , en selecteer uw factuuradres , of maak een nieuwe factuuradres door te klikken op "add -adres . "
9

Controleer uw bestelling te bevestigen dat al uw facturering en verzendgegevens juist zijn . Klik op "finish " om uw bestelling af te ronden . Er zal een ontvangstbewijs pagina zijn; kunt u de informatie voor uw eigen administratie te kopiëren.