Hoe te Fossielen Verkopen

Fossielen zoeken om beroep te verkopen aan amateur-en professionele paleontologen gelijk. In feite zijn veel beurzen waar verzamelaars kunnen kopen of verkopen van fossielen worden bezocht door leden van de wetenschappelijke gemeenschap , maar ook hobbyisten . Het kennen van de beste manieren om fossielen te verkopen kan helpen om het proces meer persoonlijk belonen , financieel rendabel en belangrijker dan alleen een werk van love.Things je nodig hebt
Vitrines
Fossielen
te verkopen Toon meer instructies Heb Leer hoe fossielen
1

Begrijp dat fossielen kunnen variëren in de monetaire waarde van onschatbare waarde voor het zeer zeldzaam om volstrekt niets voor gemeenschappelijke fossielen verkopen . Bijvoorbeeld , zee schelp fossielen die specifiek zijn voor de Great Plains van de VS zijn zo alledaags dat ze letterlijk kan worden gevonden op de grond liggen , dus ze hebben geen echte monetaire waarde . Aan de andere kant , de waarde van de volledige mastodont skelet onlangs opgegraven in de staat New York is mateloos . ( Het is nu ondergebracht in het Museum van de Aarde in Ithaca . ) Kopen van 2

waardeer het feit dat fossielen niet afschrijven . Dus , de handel in kwaliteit fossielen is een verstandige investering . Immers , in tegenstelling tot veel grondstoffen , verstrekking van beschikbare fossielen niet worden bijgevuld . Daarom is hun waarde blijft toenemen in de tijd.

Neem deel 3 in fossiele en minerale shows , hetzij als een dealer goed uitgerust om premium fossielen, of als toeschouwer te verkopen om meer te leren over de manier waarop om fossielen handel en verkopen tijdens dergelijke evenementen . In de VS zijn er jaarlijks fossiele shows gehouden op de oost-en westkust , evenals een aantal zeer goed bezochte shows in Colorado en Arizona . Bezoek Martin Zinn Expos om meer te leren ( zie bronnen hieronder ) .
4

Overweeg reclame in een vakblad of publicatie op uw fossielen , zoals de 'Journal of Avocational Paleontologie ' verkopen ( zie bronnen hieronder ) .
5

Profiteer van een van de grootste markten van het internet : eBay . Veel dealers succesvol te verkopen fossielen via deze online locatie , of zelfs hele verzamelingen ( zie bronnen hieronder ) .